Saturday, June 18, 2011

Day 14 Cap a North Carolina, stop at Savannah, Georgia

Estic molt proper a la frontera de Florida amb Georgia. La idea és anar tirant cap al nord, i fer els llocs de costa que no vaig al baixar cap a Key West. Hem queda la costa de North Carolina i de New Jersey.
Avui doncs, toca viatjar i atravesar els estats de Georgia i South Carolina.

A mig camí faig parada d´unes quantes horetes a Savannha i Tybee Island, es troben a la frontera de Georgia amb South Carolina, molt proper de Hilton Head on vaig parar de baixada.
Primer vaig a Tybee Island, una illa situada a les afores de Savannah, és una illa turistica, amb platges un cop més molt llargues, la temperatura de l´aigua és ideal, fa força calor i avui fa un dia de molta calitja (el temps afortunadament m´ha acompanyat, so far)
Una de les atraccions de Tybee ISland, és el lighthouse que tenen, un dels més alts de USA, el més alt està a North Carolina.




La seguent parada és el downtown Savannah. Haig de dir que esparava molt més de Savannah, està una mica en decadència, la part del port no està malament, el que si que hi han són molts parcs, petits però cada dos travesies en trobes un, tots amb algun monument o algun recordatori de la civil war o dels fundadors dels estats units durant la guerra de la independència contra els anglesos. Després de visitar Savannah, carretera i manta i milles cap al nord per arribar a la nit el més possible a la vora de la costa de North Carolina


Faig nit a Williamston, ja a North Carolina, molt a prop de la costa

1 comment:

  1. Gran gran nano Cases!!! Avui m he posat al dia... ull no et passi lo del Kevin Spacey a Savannah (o era el John Cusack)... ets lo puto amo...

    Per cert, no es parlat res de "american girls"... això es que va bé el tema... Cuida't

    Ramon Torras

    ReplyDelete