Tuesday, June 14, 2011

Dia 12 Key West!!!

Després del petit incident d´ahir a la nit, m´aixeco aviat, i començo a fer via cap a Key West, la carretera que porta a la punta final de totes les illetes és la 1 South. Faig moltes paradetes durant el trajecte, la veritat és que hi han molts llocs a on fer la foto. Val la pena fer el dia abans tants kilometres, el paisatge és bastant espectacular, aigua a banda i banda de carretera durant moltes milles. Molta palmera, moltes platjetes petites, amb colors de l´aigua de tots els graus de blau, que es confonen amb el cel.
La càmera del Marc, funciona a tope, el video també. És tot bastant tropical, no fa excesiva calor, però en fa, i la temperatura de l´aigua és perfecte per banyar-se.








Tot perfecte, dia ideal, (vaig fer bé d´adelantar algun dia doncs les previsions no son molt bones per els próxims dies), i quan estic a la última platja/parada abans d´arribar a key west, m´anadono que la super càmara fantàstica del Marc, s´ha quedat amb l´objectiu bloquejat, no s´apaga...ai ai ai... és probable que a lo millor, sense jo saber-ho, una miqueta de vent hagi fet.. no se.. .són suposicions... hagi fet que una mica de sorra, igual ha arribat a l´objectiu i per això no s´apaga.  Dont panic II, calma...bufff...tot de sobte fa molta calor... hem suen les mans... aquesta càmera ja va començar una mica gafadeta. Total que no toco res, i ja s´arreglarà soleta...(segur... o no).

Arribo al poble de Key West (no hem puc treure la càmara del cap), aparco i continuo fent turisme. Key West recorda molt als pobles del carib que en algun reportatge per televisió he vist, no hi han cases altes, totes de molts colors diferents, molta palmera, molta bicicleta, i molts bars i botigues de souveniers.



Afortunadament la càmara continua funcionant, malgrat no s´apagui, aixi que l´exprimeixo, foto aqui , foto allà .. i tot  d´una..... un misatge al visor que diu "lens error, restart camera".... ui ui ui, que això no pinta bé... ho probo de totes les maneres, treu-re bateria, tocar tots els botons.... però la "puta" càmera no es tanca, i el pitjor..  "el puto" misatge continua a la pantalla, i ara si que ja no deixa fer més fotos..... oh boy! Ei... que estic de vacances, una camera de res no farà que no tingui que passar-mo bé, a més tinc la videocàmera i el iphone... com diria aquell... "a mam....la".

La millor manera per veu-re les coses millors.... efectivament...una cerveseta ben fresca al mític MargaritaVille del cantant de country Jimmy Buffet (que segurament tots coneixeu). També cau una Margarita drink a la salut de l´Emili tal com li vaig prometre.




Després de fer quatre compres a una de les multiples botigues de souveniers, i passejar pel port, la casa d´estiu del president Truman, la little whitehouse. No sé que tenen els presidents que tenen casetes d´estiu a llocs espectaculars. Faig camí de tornada cap a Florida, 128 milles més amb moltes altres parades per fer fotos amb i-phone!!! i molts videos. 



Arribo a Miami, cap a les 7 de la tarda, encara si veu... doncs vinga... cap a key Viscaine, és una petita illeta, molt propera a Miami Beach. Molt coneguda per un torneig de tennis bastant important que fan cada any. Desde Key Viscaine, hi ha una perspectiva dels gratacels de miami, desde l´altre cantó de la bahia.

Es Dissabte a la nit, i a "callejear" per Miami Beach.... hi ha molt ambient... el mitic Parrots i altres bars que estan un al costat de l´altre, plens de gom a gom, i a la porta tot de cotxes de bastant de luxe i alguna que altre limosina. Ha estat un dia molt llarg, i tafanejar una mica està bé, però abans de les 12 tiro cap a Fort Laudarel, on faig nit

3 comments:

  1. tranquil Jordi, no m'enfado.... total, la teva pick-up tampoc arrenca, però no pateixis, que no deixaré que un cotxe em tiri pels aires les meves "vacances" jejeje.
    apa, a passar-ho bé!! carrega les piles que el Juliol serà dur a Esparreguera! i a sobre sense cotxe! jejejeje

    ReplyDelete
  2. tranquil Jordi, no m'enfado.... total, la teva pick-up tampoc arrenca, però no pateixis, que no deixaré que un cotxe em tiri pels aires les meves "vacances" jejeje.
    apa, a passar-ho bé!! carrega les piles que el Juliol serà dur a Esparreguera! i a sobre sense cotxe! jejejeje

    ReplyDelete
  3. TRANQUIL J0RDI TRANQUIL QUE ESTA A SOBRE DEL PAS DE VIANANTS I PEL MATEIX PREU SE LA EMPORTARA LA GRUA

    ReplyDelete