Tuesday, June 7, 2011

Day 6 Cape Code

Què és el Cabo Cod? Res a veu-re amb la Belén de "Cabo". És una peninsula que s´exten al sud de Boston, i que te form d´ancora. Amb un mapa es veurà millor:


Començo el dia al poble de Hyannis, situat aproximadament a la meitat de la peninsula a la costa sud. Hyannis és conegut per ser el lloc de vacances de la familia Kennedy, tots els germans han tingut una casa d´estiueig a la mateixa zona, eren veins els uns als altres. JFK deia que quan tenia que pendre una decisió important, es traslladava a Cape Cod per reflexionar, ja que és un lloc molt tranquil i paradisiac. Quin rollo oi? Una mica de cultureta no va gens malament. Hi ha un museu JFK, que com a tots vosaltres us agraden els museus, el vaig visitar per a la tornada explicar-vos totes les maravelles del mateix.



A Hyannis també hi ha un port maritim, i alguna platja que dona a l´oceà atlàntic, on bufa bastant el vent. És molt habitual trobar-hi surfistes. La gent de Boston i Massachussets sol tenir una segona residència al Cape Cod, i és una zona molt turistica sobre tot a l´estiu, a l´hivern és molt tranquila diuen els habitants de la zona. Passo tot el dia recorreguent la peninsula, desde la costa atlàntica, a la costa de la bahia, on no fa tant de vent i les aigues són bastant tranquiles. Al cap de munt de tot, hi ha un poble anomenat Provincetown. L´Emili i la Mònica s´en recordaran, ja hi vem ser-hi fa uns anyets. Un poblet rustic, una mica gay.
El paisatge és bastant bonic, i el temps acompanya, no fa molta calor, i al vespre refresca una mica. Us deixo alguna foto més.




1 comment:

  1. I tant que m'enrecordo!!! També aniràs a ESSEX???

    ReplyDelete