Sunday, June 12, 2011

Dia 10 Canvi de plans No a Virginia/North Carolina, Si a South Carolina

Decideixo saltar-me, la part de Virginia que hem queda i quasi tota North Carolina (ja ho faré si de cas en la tornada) i hem dirigeixo a Willmington (al final de North Carolina). Després de més de 3 horetes de cotxe, parada a Wilmington, molt semblant a les platges de Ocean City i de les Delaware, molta sorra, platges molt llargues, i l´aigua ja no tan freda.



Una horeta més avall, hi ha Myrtle Beach (ja a south carolina), tres quarts del mateix. Llocs de turisme guiri, amb els seus passeig, molts bars, suposo que a les nits d´estiu  deuen ser llocs mogudets.
La seguents paradetes, són Georgetown i Charleston.  Gran sorpresa, la primera és un petit poble amb cases del començaments de segle 18 i la segona una ciutat de les més antigues dels estats units, i la zona antiga és molt agradable, amb moltes cases/mansions tipiques de les pelicules de la guerra de succesió, South  Carolina és al mig del sud dels estats units. Esglèsies amb arquitectures més antigues, que li donen un aire més clàssic i senyorial a la ciutat. Val la pena visitar Charleston i el petit poblet de Georgetown




L´ultima parada del dia és la illa de Hilton Head, just abans d´entrar a Georgia, al costat de Savannah.
Hilton Head és de moment lo més espectacular fins ara, lloc idilic de vacances de renta per capita alta. Paisatges molt bonics, molt ben cuidats, i cases alt standing amb zones residencials increibles, i el toc final és el camp de golf Harbour Town links, un campàs del circuit pga, que el forat 18 acaba amb el far de Harbour Town al fons.

Aqui s´ha de tornar, no sé quan. però s´ha de tornar. Demà Savannah (Georgia) .... o no

2 comments:

  1. jordi diuen que hi ha una onada de calor beu molta aigua i si no cervessa pero la questio es beure,

    ReplyDelete
  2. jordi, estem dinant tots a cabrils i ens recordem molt de tu!
    el teu pare pregunta si t'has perdut i la merçe s'alegra d saber q estas a usa, q ja li extranyava que feia dies q no et veia!
    una abraçada i petons de loriol i la maria

    ReplyDelete