Sunday, June 19, 2011

Day 15 Outer Banks North Carolina, Virginia Beach, Norfolk

Avui toca la costa de North Carolina, i part de Virginia que no vaig fer al baixar cap a Key West, ja queda poc per haver recorregut tota l´Atlantic Coast en un parell de setmanetes. Només quedarà pendent, la costa de New Jersey i Atlantic City.

Tota la zona que va del sud de Virginia al sud de North Carolina, s´anomena els offshores, és la unió de petites peninsules que s´endinsen dins l´oceà atlàntic. Avui cocretament, visito una part anomenada Outer Banks.
Es una zona protegida, de fet és un parc estatal, a la part més allunyada i el cap de Hatteras, amb el lighthouse més alt de tot els Estats Units. Desde allà surten ferrys, que uneixen amb la seguent peninsula/illa. Per tema d´horaris no agafo el ferry.


Al altre extrem es troba Corolla, també amb el seu lighthouse corresponent, durant el trajecte, la part interna de la costa, sol ser zona reservada de vegetació, wildlife i dunes (Concretament hi ha una zona de dunes de més de 10 metres d´alçada), i la part externa la que dona al oceà, és zona de platges i molt més turistica





La seguent parada, ja dins l´estat de Virginia, és Virginia Beach. Una de les platjes més turistiques de tota la costa atlantica, no té res a envejar amb les platges i turisme de la part sud de Miami, Miami Beach, Fort Laudarel, Daytona. Molts edificis alts (tipus Marbella) al costat de la cost, platges de sorra llarguisimes. Es una zona molt propera a la ciutat de Norfolk, que és molt habitada, famosa pel sue port, i perque l´exercit naval dels USA, tenen la seva base allà. He pogut veure desde la distancia, un parell de portavions, i uns quants vaixells de guerra.....mama por!!! Són molt grans!!!

Seguent parada Washington DC, ha descansar un parell de dies allà, però aixó serà un altre dia.

No comments:

Post a Comment