Tuesday, June 7, 2011

Day 7 Bye Bye Cape Code, Hello Delaware

Us preguntareu, quin dia més aburrit el de Cape Code, quantes emocions JFK, platges, ports, vaixells, sorra, fars (no tinc cap de feta amb el movil, a la càmera del marc que encara no he perdut, en tinc varies de lighthouses). Bé doncs no tan aburrit, precisament per anar a un d´aquests fars (cape code també es conegut pel diferents lighthouses que es troben al llarg de tota la peninsula), s´havia de fer una caminada d´una horeta entre anar i tornar. No portaba ni un quart de camí, que punxo una roda (la sandalia del peu dret pert adherència en mig d´unes pedres i es trenca per la part de dalt, a la zona de subjecció amb el peu, la resta del camí tant d´arribar al far, com sobretot de tornada al cotxe va ser una petita odisea. Caminar amb una "xancleta" punxada no és gens fàcil, i evidentment al final acabes caminant descalç, però el desgast que pateix el peu és fa interminable. La mare que va parir els "putos" fars, total no n´hi ha per tant!!!, no podrien fer arribar una carretereta com a tot arreu?. Us ensenyo la proba:



Ultimes hores a Cape Code, visitant la part del sudoest. On hi ha el port amb els ferrys que van a les dues illes del davant de la peninsula, les illes de Natucket i Martha´s Vinyard (aquesta última encara no és del Joan, tot arribarà). Toca fer moltes milles cap al sud, la primera idea era anar fins Atlantic City, però decideixo que hi aniré abans de tornar, cap al 19-20-21 juny, a celebrar el meu aniversari, on evidentment esteu tots convidats a sopar (convido jo). Així que toca intentar arribar a les portes de Maryland/Delaware. La friolera de 431 milles. Va haver-hi parada a new jersey, per fer fotos del skyline de nit, més tard les penjare que ara haig de marxar..... (continuarà)

Conduir de nit en direcció New York City va ser una bona idea, ja que el tràfic intens que vaig tenir a l´anada, pràcticament va desapareixer, arribar a la part de jersey across manhattan va ser força senzill, fins i tot un parell d´equivocacions es van resoldre en pocs minuts, degut al poc tràfic. Vaig sortir a harlem en plena nit per equivocació, tranquils harlem ja no és el que era, en pocs minuts vaig retornar a la interstate que hem portava al George Washington bridge. La panoràmica del skyline desde la jersey shore és bastant espectacular. La qualitat de les fotos el iphone no són molt bones, però les fotos fetes amb la càmera (que encara no he perdut) són molt bones



1 comment:

  1. on està la teva part giri??? on son les sandalies de tires amb mitjons blancs per prevenir ensurts d'aquest tipus???

    ReplyDelete