Thursday, June 9, 2011

Day 8 Chesapeake City i la costa de Delaware

Primera parada del dia, un poblet molt tranquil i rústic, que si mai no sabeu res de mi, segurament és un dels llocs on hem podreu trobar. És diu Chesapeake City, i està a l´estat de Maryland, al nord quasi tocant amb Delaware. El carrer principal, que són 10 cases, es diu bohemian street. Té un petit port nàutic que dóna al canal que uneix la bahia de Chesapeake amb l´oceà atlàntic, i un pont que junta les dos parts del poble.




Després de passar tot el matí, i parlar amb varia gent que són locals, (no hem busqueu a l´hivern per aquí, diuen que fa molt de fred), vaig dinar al únic restaurant del poble, us recomano el crab shrimp wrap de la carta. Traveso cap l´estat veí de Delaware.


Faig parades a les diferents platges along de la costa. Slaguther beach (molt curiós, hi han uns crancs molt "raros", es diuen slaughter craps), rehoboth beach, bethany beach  i Fenwick beach. Les dos primeres són molt turístiques, recorden una mica a Salou, i la ultima és més tranquila.
Faig nit a Salisbury, que torna ha estar a l´estat de Maryland, el qual té una petita part que toca a la costa atlàntica.

3 comments:

  1. He sortit aquest matí del Baix Llobregat cap a la city. El trànsit d'entrada de les 8 del matí + la pluja han fet que trigués força a arribar a Barcelona (com que no tinc smartphone no he fet cap foto). Aquesta tarda ja la passaré al Maresme. Faré nit a Cabrils, que segur que no té res a envejar a Chesapeake City...
    Qui no es conforma és perquè no vol!

    ReplyDelete
  2. mooooooooooooooooooni
    mooooooooooooooooooni
    ...
    jo he dormit a Barcelona després de jugarb a futbol7, el taxi cap a la feina .... un desastre, plou, la leva mare té febreta, l'oriol vol 3 pilotes i jo tinc son i estioc cansat, però ....... PERSISTIREM!!!!
    carles

    ReplyDelete
  3. Has vist els manatis de la badia de Chesapeake?

    ReplyDelete