Monday, June 13, 2011

Dia 11 Interstate 95 Cap visita molta carretera


Un altre dia amb canvi de plans, estic al costat de Savannah, però les ganes d´arribar a key west i mirant la previsió del temps, fan que decideixi fer via cap al sud, tant com pugui.

Un dia bastant aborrit, molt de cotxe, arees de servei i carreter, molta carretera, interstate 95 south. Atraveso tot l´estat de Florida, Jacksonville, Orldando, Daytona Beach, Palm Beach i ja de nit passo pel costat de Miami, les llums del skyline de miami són clarament visibles desde l´autopista. Arribo al ultim poble abans d´entrar als florida keys, que curiosament s´anomena Florida city. Quan entro dins la recepció del motel on havia fet la reserva al matí abans de sortir de Savannah, hem diuen que no tenen cap reserva al meu nom, extrany, que raro, la reserva està feta  a través www.hotels.com, fan un doble check i oh sorpresa, si que hi ha reserva però és per al cap de dos dies!!!! Amb la fatalitat que és divendres a la nit, i ho tenen tot complert. Com a tot arreu els caps de setmanes la gent viatja més. A recepció molt amablament hem deixen poder-me conectar a internet per intentar trobar un lloc alternatiu. Després de quasibé hora i mitja de mirar varis portals, i intentar trobar alguna cosa propera, trobo habitació no molt lluny, aconsegueixo cancelar la reserva (sense penalització) i fer una nova reserva. Quan pregunto a recepcció si hem poden dir com arribar al lloc on tinc la nova habitació, el "paio" hem fa un somriure i hem diu, i tant que et puc dir on has d´anar, i senyalant amb l´index de la mà cap a la dreta, va i hem diu, és el motel del costat. Que els arbres no us deixin veu-re el bosc!!!! He perdut quasi dues hores, quan l´unic que tenia que fer era caminar 50 metres!!!!.
En fi, res que no tingui solució. Son quasibé les dotze de la nit, fa molta calor i tenen la piscina oberta, un "xapuson" abans d´anar a dormir. El pla es aixecar-se aviat per intentar arribar a key west, són 3 hores de cotxe, 130 milles quasibé per sobre el mar.

3 comments:

  1. si de tornada passes per ohio, en 1 sol viatge hauràs estat a tot els usa que conec!!!!
    t'hem trobat molt a faltar a cabrils!!!
    fins aviat, pre-quarenton!

    ReplyDelete
  2. Ets un putu outsider, però per això t'estimem tant!!! Cuida't molt!!!

    Emili

    ReplyDelete
  3. No hem sona Cabrils, no serà Cabrils, MONTANA? Encara tinc una setmana per arribar-me a ohio, tot arribarà

    ReplyDelete