Thursday, June 2, 2011

Day three: From New Jersey to Rhode Island

Dia de bastant relax, el cos s´està acostumant al jet lag, ja no hem desperto a mitja nit. Deixo les ciutats de Linden, Edison, i elizabeth (New Jersey) que ja començava a coneixe-les (les voltes que he arribat a fer entre aquestes tres ciutats).
A mig matí, i fent un homenatje al Carles Font, he aconseguit comprar una entrada pel partit que la sel-lecció espanyola jugarà el proper dissabte a les 4:30 (hora local) contra la sel-lecció d´USA a l´estadi dels New England Patriots, Gillette Stadium at Foxboro (Massachussets). El lloc on Tom Brady ha creat la seva llegenda a la NFL.
Aixi que he començat a fer via cap a Boston, durant el trajecte he passat per les afores de New York, espectaculars les imatges de Manhattan desde l´autopista. La Interstate 95, que té un gran pont "colgante" de peatge,el Washington Bridge, no tan bestia com el Verrazano bridge que vaig passar el primer dia.
Després de deixar Manhattan enrera, atravessar Harlem, he entrat a l´estat de Connecticut. Fa uns quants anys ja hi vaig estar, i he passat per alguns dels mateixos llocs. Fins i tot he vist el mateix restaurant que vaig probar per primera i unica vegada la carn de dofi. (Do you remember Emili?). La costa de Connecticut és bastant espectacular, molt tranquila sembla mentida que estigui tan proper de la city. Els pobles de Brideport, New Haven, Saybrook, New London que bordegen la costa de Connecticut són força interesants.
A ultima hora de la tarda he entrat a l´estat de Rhode Island, on faig nit, concretament a un motel de la cadena Super8 al poble de East Greenwich, a una horeta de l´estadi dels Patriots
Demà serà un altre dia.  Només puc penjar 4 fotos del movil (ocupen poques megues i costa molt penjar-les amb la connexió que avui tinc)


 Manhattan al fons de la foto, no es veu molt bé, però no es fàcil conduir i fer foto amb el movil a la vegada.



Una bahia de l´estat de connecticut

4 comments:

  1. LA ROJA!!!!!
    Ets un crack Jordi, fa força il.lusió llegir el teu blog cada dia, Keep it up.
    Nen, creus que podries posar un petit mapa a algun llooc del blog pr anar seguint la ruta, no és que desconegui els USA :) però seria molt gtràfic per entendre millor el que fas (es un suggeriment, ehhh)
    Un a abraçada i endavant!
    Visca el Barça i Visc a Catalunya!!

    ReplyDelete
  2. partit d'ejpaña???? egggssss, em venen nauseas! espera que vaig a vomitar!!!
    com a minim no et pintis la cara de colors!
    això significa un abans i un després com a germans!
    jejeje, vinga xaval! a disfrutar i fer el favor de penjar fotos bones!

    ReplyDelete
  3. Eii Jordi,
    per no tenir gens planejada la ruta no està malament el ritme que portes!!
    Pel proper viatget diga-li al Marc que et fagi unes classes de fotografia, (ahí queda eso ....)juas juas
    Be, disfruta a tope.
    T'anem seguint,
    Roci + Oriol

    ReplyDelete
  4. jordi vigila que el Nuñez ja deu de a be passat informes teus al Obama amb els teus antecedents de pancarteru,cuidaaaao amb el FBI
    un admirador patidor

    ReplyDelete